straattaxi-hero

Straattaxi

Bent u op zoek naar een taxi na bijvoorbeeld een avondje uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook?

Taxicentrale Heerenveen staat voor u klaar!

Met ons professionele wagenpark en nette chauffeurs kunnen wij u verzekeren dat u snel, veilig en met alle comfort op uw plek van bestemming komt.

Wij streven erna het taxivervoer betaalbaar te houden, zodat we voor een ieder klaar kunnen staan. Wanneer u kiest voor Taxicentrale Heerenveen, kiest u voor kwaliteit en zorg. Op vrijdag en zaterdagavond tussen 18:00 en 06:00 uur vindt u ons aan het Station in Heerenveen, en in de binnenstad. Of bel ons via nummer 0513 203 333, en de taxi haalt u op waar u wilt.

Heeft u niet gebeld, en wilt u toch een scherpe prijs, vraag dan onze chauffeurs naar de scherpe tarieven.

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!