schoolvervoer

Schoolvervoer

Taxicentrale Heerenveen verzorgt schoolvervoer tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij staan garant voor zorgvuldig toegespitst schoolvervoer. Wij leveren kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer en het materieel.

Ervaren personeel

Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben ervaring met scholieren. Ze kunnen op een adequate manier met hen omgaan en inspelen op specifieke situaties.

Momenteel verzorgen wij het leerlingenvervoer voor diverse instellingen en particulieren.

Naast het verzorgen van het leerlingenvervoer in opdracht van onze opdrachtgevers verzorgen wij het zwemvervoer en gymvervoer voor diverse basisscholen in de regio. Omdat niet alle basisscholen over een eigen gymzaal beschikken en om schoolklassen naar zwembaden te brengen verzorgen wij in opdracht van basisscholen vervoer van school naar de gewenste bestemming en weer terug.

Om te waarborgen dat de kinderen weer zo spoedig mogelijk na de gym- of zwemles naar school gebracht worden zal onze chauffeur altijd wachten bij de plaats van bestemming.

Ook buitenschoolse opvangcentra hebben onze vervoersdiensten ontdekt! Na schooltijd staat een taxi of taxibus van Taxicentrale Heerenveen met bijvoorbeeld een BSO-leidster bij de basisschool te wachten en brengt de kinderen zo snel en veilig mogelijk naar de locatie voor buitenschoolse opvang.

Voor meer informatie over het schoolvervoer belt u met 0513 203 333

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!