schoolvervoer

PGB vervoer door Taxicentrale Heerenveen

Wij werken met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s. Met onze servicegerichte instelling hebben wij een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten. Als klant van Taxicentrale Heerenveen kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Het Persoonsgebonden Budget (PGB) is geïntroduceerd om cliënten meer vrijheid te geven de zorg in te kopen waar en op welke manier hij of zij dat wenst. Op basis van een gestelde indicatie krijgt men een 'rugzakje' met geld beschikbaar, waarmee naast zorg ook taxivervoer kan worden ingekocht.

U bent daarmee zelf verantwoordelijk voor de keuze van het taxibedrijf en voor het organiseren ervan. Bovendien moet u natuurlijk financieel verantwoording afleggen dat u de PGB inderdaad aan zorg gerelateerd taxivervoer heeft besteed, en niet bijvoorbeeld aan huur of iets anders. Een persoonsgebonden budget kan uitsluitend worden aangewend om de zorg en wat hiermee samenhangt in te kopen waarvoor u geïndiceerd bent.

Heeft u vragen?

Indien u niet precies weet hoe u een gedeelte van het Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt inzetten voor het vervoer per taxi, kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen door te bellen naar 0513 203 333 of stuur een e-mail naar 

Online een taxi bestellen?

Een taxi reserveren via onze website is gemakkelijk en snel! Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, weet u zeker dat één van onze taxi's op de door u gewenste tijd en plaats aanwezig zal zijn. U krijgt een bevestiging van ons via de mail, nadat u het formulier online volledig heeft ingevuld. Direct een taxi bestellen kan natuurlijk ook! Bel dan 0513 203 333 of stuur een e-mail naar .

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!