zorgvervoer

Ouderenvervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in ouderenvervoer

Ziekenhuis, activiteitencentrum, verpleeghuis of zorginstelling, voor veel ouderen zijn dit dagelijkse of periodieke bestemmingen. Iedere dag verzorgt Taxicentrale Heerenveen deur tot deur vervoer voor ouderen.

De professionele chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen vervoeren hun passagiers, goed of slecht ter been, zorgeloos naar hun bestemming. Zij helpen bij het in- en uitstappen en controleren of de passagier goed en veilig zit.

Bij oudere passagiers in een rolstoel treffen onze chauffeurs aanvullende maatregelen. In comfortabele taxibusjes, voorzien van alle gemakken en veiligheidssystemen, bereiken onze oudere passagiers ontspannen hun bestemming.

Kwaliteit in ouderenvervoer

Via de hightech boordcomputer staan onze chauffeurs in nauw contact met de centrale en contactpersonen van de passagier. Mochten zich routewijzigingen of onverwachte calamiteiten voordoen, dan kan er snel geschakeld worden. Hierbij houden wij het belang van zowel passagier als opdrachtgever helder voor ogen.

Ouderenvervoer door Taxicentrale Heerenveen, een zorg minder

Meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!