lokaal-vervoer-hero

Lokaal Vervoer

Voordelig door Heerenveen

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.

Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen. Door de combinatie van ritten kunnen meerdere reizigers tegelijkertijd met Lokaal Vervoer reizen. Het kan daarom gebeuren dat andere reizigers eerst worden weggebracht of opgehaald. De rit duurt evenwel nooit langer dan een halfuur. Voor het Voordelig door Heerenveen of te wel het lokaal vervoer is telefonische bestelling nodig. Ook kunt u via deze website uw Voordelig door Heerenveen vervoer of gewone taxi bestellen.

Waar geldt het Lokaal Vervoer?

U kunt binnen Heerenveen en directe omgeving van het Lokaal Vervoer gebruik maken. Het vervoersgebied wordt begrensd door de rijksweg A7, de van Engelenvaart, de Tjonger, Prinsenwijk, Woudsterweg (Museum Belvedere) en Zestienroeden. Het overgrote deel van de bebouwde kom van Heerenveen en delen van Oranjewoud (bijvoorbeeld Tjaarda), Oudeschoot en Nieuweschoot vallen binnen het vervoersgebied (Zie vervoersgebied). Wilt u buiten het vervoersgebied reizen dan moet u een taxi en bestellen en het gangbare Taxitarief betalen.

Goedkoop

U betaalt €5,- per persoon per rit. Voor een heen- en terugrit betaalt u dus slechts € 10,- per persoon.

Op welke dagen en tijden rijdt het Lokaal Vervoer

Zeven dagen in de week staan wij voor u klaar. Het Voordelig door Heerenveen vervoer begint 's ochtends om 09.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Hoe werkt het?

Wilt u met Voordelig door Heerenveen vervoer reizen, dan kunt u tot één uur voor vertrek uw rit bestellen bij Lokaal Vervoer Heerenveen, telefoon 0513 203 333 of gebruik ons reserveringsformulier.

Wij geven u de garantie dat u mee kunt rijden. Als u korter dan één uur van tevoren belt, is dat niet zeker. U wordt vanaf uw verblijfadres naar uw gewenste bestemming gebracht, als dit binnen het vervoersgebied valt.

Zorg ervoor dat u TWINTIG MINUTEN voor de afgesproken vertrektijd klaar staat. Bovendien raden wij u aan om meteen het tijdstip van uw terugreis af te spreken.

Om zoveel mogelijk ritten goed te combineren, kan het zijn dat u iets vroeger of iets later wordt opgehaald. U kunt maximaal TWINTIG minuten later dan de door u opgegeven tijd worden opgehaald. Uiteraard kunt u ruim van tevoren aangeven dat u regelmatig op een vaste dag en op een vast tijdstip reist.

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!