pgb-vervoer

Instellingen vervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in instellingen vervoer

Deur tot deur vervoer naar en van een zorginstelling kunt u geheel aan Taxicentrale Heerenveen overlaten. Instellingenvervoer, ook wel AWBZ-vervoer genoemd, vergt sympathie, geduld en bekwaamheid. Eigenschappen waarover onze chauffeurs stuk voor stuk beschikken.

De taxibusjes, minibussen en rolstoelbussen van Taxicentrale Heerenveen zijn volledig uitgerust voor personen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Zo beschikken onze voertuigen over een extra treeplankje, een liftsysteem en een modern vastzetsysteem voor rolstoelen.

Passagiers van Taxicentrale Heerenveen die van en naar een zorginstelling vervoerd worden, voelen zich daarom op hun gemak en veilig. Zowel in de bus als in het verkeer.

Correct instellingen vervoer

Minstens zo belangrijk bij instellingenvervoer is voorspelbaarheid, rust en regelmaat. Daarom staan de chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen voorafgaand en tijdens het vervoer, via de hightech boordcomputer, in nauw contact met de centrale of de instellingen.

Eventuele wijzigingen tijdens de route lossen onze planners flexibel en efficiënt op. Zonder belasting van de passagier en volkomen inzichtelijk voor onze opdrachtgever.

Taxicentrale Heerenveen, professioneel verzorgd instellingenvervoer

Wilt u meer weten of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!