horeca-vervoer

Horecavervoer

Naast persoonlijk vervoer, directie- en zakelijk vervoer en groepsvervoer biedt Taxicentrale Heerenveen ook vervoersdiensten speciaal voor de horeca. Wij hebben goede relaties met diverse horecagelegenheden in Heerenveen en omstreken.

Na een overheerlijk diner in een restaurant of een gezellig avondje stappen is het wel zo prettig als u zich niet druk hoeft te maken om hoe u thuis komt. Laat u daarom door Taxicentrale Heerenveen vervoeren!

Wij zorgen ervoor dat u netjes op uw plaats van bestemming wordt afgezet. Uiteraard tegen de laagste tarieven!
Taxicentrale Heerenveen is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0513 203 333

Hieronder vind u een overzicht met de meeste plaatsen om Heerenveen.

Let op!! Deze onderstaande tarieven zijn alleen geldig op vrijdagavond/nacht en zaterdagavond/nacht. Daarnaast op alle erkende feestdagen kan ook voor onderstaande tarieven worden gereisd. De genoemde tarieven zijn per rit en niet per persoon.

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!