schoolvervoer

BSO/NSO vervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in BSO/NSO vervoer

Soms ligt de buitenschoolse of naschoolse opvang niet in de buurt van de school of het huis van de leerling. In dat geval is deur tot deur vervoer van en naar de BSO en NSO door Taxicentrale Heerenveen een uitstekende keuze. Wij houden rekening met de behoeftes van het kind en streven er bij iedere rit naar de wacht- en reistijd tot een minimum te beperken. Onze chauffeurs zijn bekwame rijders en hebben in veel gevallen zelf kinderen. Ze begrijpen dat het ene kind meer uitkijkt naar de buitenschoolse opvang dan het andere en spelen hier goed op in. Rijden er nieuwe kinderen mee dan houdt onze chauffeur daar rekening mee.

Veilig vervoer naar BSO/NSO

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van het kind boven alles gaat. Voor aanvang van iedere rit controleren de chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen of de kinderen op de juiste wijze in de gordels zitten. In samenspraak met ouders, verzorgers en begeleiders verzorgt Taxicentrale Heerenveen veilig vervoer van en naar de BSO en NSO.

Taxicentrale Heerenveen, buitengewoon vervoer naar de buitenschoolse opvang

Wilt u meer informatie of wilt u weten dat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Recensies

Dhr. Bloembergen - Heerenveen

" Dankzij Taxicentrale Heerenveen kan ik weer een erop uit. Dankzij het lokaal vervoer is het betaalbaar om met de taxi te gaan. Ik ben hier ontzettend blij mee"

Mw. C.D.F. Feenstra - Zwolle

" Hulde aan dit taxibedrijf. Een bedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant hoog staat. Wij willen Taxicentrale Heerenveen ontzettend danken voor de goede zorgen en super goed vervoer van onze vader. Deze chauffeurs allen erg behulpzaam en altijd gezellig" 

E. van der Veen - Heerenveen

" Wat hebben wij een geweldige dag gehad met het uitje wat is georganiseerd door Taxicentrale Heerenveen. Ben blij dat ik mijn WMO ritten kan rijden met deze geweldige mensen" 

Mw. Verstrating - Akkrum

" Top bedrijf, nooit meer anders" 

M.D. Hogervorst - Joure

"Voordelig Taxivervoer naar de luchthaven, en dat met nette chauffeurs. En de prijs dat is om te lachen. Zo voordelig ben ik het nog niet ergens tegen gekomen. Ik reis wekelijks naar Schiphol, en blijf dat zeker doen met Taxicentrale Heerenveen. Elke rit is weer een feest"

Voor vragen, meer informatie en reserveringen!