Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Touringcar huren

Bij Taxicentrale Heerenveen bent u ook aan het juiste adres voor het reserveren van een touringcar. Gaat u bijvoorbeeld op schoolreis, of wilt heeft u een bedrijfsuitje, Taxicentrale Heerenveen is u graag van dienst. Het wagenpark bestaat uit verschillende soorten touringcars. Van 16- tot 58-persoonsbussen. Van functioneel en comfortabel, tot uitermate luxe. Taxicentrale Heerenveen heeft voor ieder vervoer de juiste oplossing.

Mogelijkheden

U kunt bij Taxicentrale Heerenveen onder meer een touringcar huren voor:

Luxe touringcar

U hebt bij ons de keuze, bijvoorbeeld voor bussen met alle denkbare luxe aan boord. Koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichting. Noem maar op.

Rolstoelvervoer in de Touringcar

Taxicentrale Heerenveen beschikt ook over touringcars waarmee rolstoelvervoer kan worden verzorgd. Deze speciaal daarvoor ingerichte touringcars beschikken over een rolstoellift. Kortom: Voor iedereen is er plaats.

Interesse?

Zoekt u een touringcar voor uw vervoer? Voor een groepsreis of bijvoorbeeld een schoolreis? Maar natuurlijk ook voor alle andere mogelijkheden is Taxicentrale Heerenveen u graag van dienst.

Meer weten over het huren van een touringcar bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Uw gegevens

Reis gegevens

Geef hieronder zo gedetailleerd mogelijk een reisomschrijving van uw touringcar huur en eventuele extra opstap en uitstap plaatsen, ritten ter plekke en eventueel andere relevante gegevens voor het huren van de touringcar die de prijs zouden kunnen beïnvloeden.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info