Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Schoolvervoer

Taxicentrale Heerenveen verzorgt schoolvervoer tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij staan garant voor zorgvuldig toegespitst schoolvervoer. Wij leveren kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer en het materieel.

Ervaren personeel

Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben ervaring met scholieren. Ze kunnen op een adequate manier met hen omgaan en inspelen op specifieke situaties.

Momenteel verzorgen wij het leerlingenvervoer voor diverse instellingen en particulieren.

Naast het verzorgen van het leerlingenvervoer in opdracht van onze opdrachtgevers verzorgen wij het zwemvervoer en gymvervoer voor diverse basisscholen in de regio. Omdat niet alle basisscholen over een eigen gymzaal beschikken en om schoolklassen naar zwembaden te brengen verzorgen wij in opdracht van basisscholen vervoer van school naar de gewenste bestemming en weer terug.

Om te waarborgen dat de kinderen weer zo spoedig mogelijk na de gym- of zwemles naar school gebracht worden zal onze chauffeur altijd wachten bij de plaats van bestemming.

Ook buitenschoolse opvangcentra hebben onze vervoersdiensten ontdekt! Na schooltijd staat een taxi of taxibus van Taxicentrale Heerenveen met bijvoorbeeld een BSO-leidster bij de basisschool te wachten en brengt de kinderen zo snel en veilig mogelijk naar de locatie voor buitenschoolse opvang.

Voor meer informatie over het schoolvervoer belt u met 0513-203333

Meer weten over schoolvervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info
Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxicentrale Heerenveen.

Meer info