Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

PGB vervoer door Taxicentrale Heerenveen

Wij werken met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s. Met onze servicegerichte instelling hebben wij een uitstekende band opgebouwd met al onze klanten. Als klant van Taxicentrale Heerenveen kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een korte of lange taxirit.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Het Persoonsgebonden Budget (PGB) is geïntroduceerd om cliënten meer vrijheid te geven de zorg in te kopen waar en op welke manier hij of zij dat wenst. Op basis van een gestelde indicatie krijgt men een 'rugzakje' met geld beschikbaar, waarmee naast zorg ook taxivervoer kan worden ingekocht.

U bent daarmee zelf verantwoordelijk voor de keuze van het taxibedrijf en voor het organiseren ervan. Bovendien moet u natuurlijk financieel verantwoording afleggen dat u de PGB inderdaad aan zorg gerelateerd taxivervoer heeft besteed, en niet bijvoorbeeld aan huur of iets anders. Een persoonsgebonden budget kan uitsluitend worden aangewend om de zorg en wat hiermee samenhangt in te kopen waarvoor u geïndiceerd bent.

Heeft u vragen?

Indien u niet precies weet hoe u een gedeelte van het Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt inzetten voor het vervoer per taxi, kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen door te bellen naar 0513-203333 of stuur een e-mail naar info@taxicentraleheerenveen.nl

Online een taxi bestellen?

Een taxi reserveren via onze website is gemakkelijk en snel! Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, weet u zeker dat één van onze taxi's op de door u gewenste tijd en plaats aanwezig zal zijn. U krijgt een bevestiging van ons via de mail, nadat u het formulier online volledig heeft ingevuld. Direct een taxi bestellen kan natuurlijk ook! Bel dan 0513-203333 of stuur een e-mail naar info@taxicentraleheerenveen.nl

Meer weten over PGB vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info