Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Particulier vervoer

Bent u op zoek naar een taxi na bijvoorbeeld een avondje uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook?

Taxicentrale Heerenveen staat voor u klaar!

Met ons professionele wagenpark en nette chauffeurs kunnen wij u verzekeren dat u snel, veilig en met alle comfort op uw plek van bestemming komt.

Wij streven erna het taxivervoer betaalbaar te houden, zodat we voor een ieder klaar kunnen staan. Wanneer u kiest voor Taxicentrale Heerenveen, kiest u voor kwaliteit en zorg. Op vrijdag en zaterdagavond tussen 18:00 en 06:00 uur vindt u ons aan het Station in Heerenveen, en in de binnenstad. Of bel ons via nummer 0513 203 333, en de taxi haalt u op waar u wilt.

Heeft u niet gebeld, en wilt u toch een scherpe prijs, vraag dan onze chauffeurs naar de scherpe tarieven.

Meer weten over particulier vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info