Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Ouderen vervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in ouderenvervoer

Ziekenhuis, activiteitencentrum, verpleeghuis of zorginstelling, voor veel ouderen zijn dit dagelijkse of periodieke bestemmingen. Iedere dag verzorgt Taxicentrale Heerenveen deur tot deur vervoer voor ouderen.

De professionele chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen vervoeren hun passagiers, goed of slecht ter been, zorgeloos naar hun bestemming. Zij helpen bij het in- en uitstappen en controleren of de passagier goed en veilig zit.

Bij oudere passagiers in een rolstoel treffen onze chauffeurs aanvullende maatregelen. In comfortabele taxibusjes, voorzien van alle gemakken en veiligheidssystemen, bereiken onze oudere passagiers ontspannen hun bestemming.

Kwaliteit in ouderenvervoer

Via de hightech boordcomputer staan onze chauffeurs in nauw contact met de centrale en contactpersonen van de passagier. Mochten zich routewijzigingen of onverwachte calamiteiten voordoen, dan kan er snel geschakeld worden. Hierbij houden wij het belang van zowel passagier als opdrachtgever helder voor ogen.

Taxicentrale Heerenveen, professioneel verzorgd instellingenvervoer

Meer weten over ouderen vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info