Dhr. Bötger - Heerenveen

"Dankzij Taxicentrale Heerenveen hoefde ik niet met mijn koffers van het station naar huis te lopen. De chauffeur stopte mijn koffers in de taxi en reed heel netjes naar mijn huis."

Mvr. Kwant - Heerenveen

"Een super gezellige rit gehad met een erg ervaren chauffeur. Mijn vriend en ik hadden een top rit!"

Dhr. van der Berg - Heerenveen

"Ik kon dankzij Taxicentrale Heerenveen midden in de nacht terug naar huis op een comfortabele en veilige manier"

Voor maar
€5,-
2e persoon
€2,50
Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Lokaal Vervoer Heerenveen

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN

Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen. Door de combinatie van ritten kunnen meerdere reizigers tegelijkertijd met Lokaal Vervoer reizen. Het kan daarom gebeuren dat andere reizigers eerst worden weggebracht of opgehaald. De rit duurt evenwel nooit langer dan een halfuur. Voor het Voordelig door Heerenveen of te wel het lokaal vervoer is telefonische bestelling nodig. Ook kunt u via deze website uw Voordelig door Heerenveen vervoer of gewone taxi bestellen.

Waar geldt het Lokaal Vervoer?

U kunt binnen Heerenveen en directe omgeving van het Lokaal Vervoer gebruik maken. Het vervoersgebied wordt begrensd door de rijksweg A7, de van Engelenvaart, de Tjonger, Prinsenwijk, Woudsterweg (Museum Belvedere) en Zestienroeden. Het overgrote deel van de bebouwde kom van Heerenveen en delen van Oranjewoud (bijvoorbeeld Tjaarda), Oudeschoot en Nieuweschoot vallen binnen het vervoersgebied (Zie vervoersgebied). Wilt u buiten het vervoersgebied reizen dan moet u een taxi en bestellen en het gangbare Taxitarief betalen.

Goedkoop

U betaalt €5,- per persoon per rit. Voor een heen- en terugrit betaalt u dus slechts € 10,- per persoon.

Op welke dagen en tijden rijdt het Lokaal Vervoer

Zeven dagen in de week staan wij voor u klaar. Het Voordelig door Heerenveen vervoer begint 's ochtends om 09.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Hoe werkt het?

Wilt u met Voordelig door Heerenveen vervoer reizen, dan kunt u tot één uur voor vertrek uw rit bestellen bij Lokaal Vervoer Heerenveen, telefoon 0513 203 333 of gebruik ons reserveringsformulier.

Wij geven u de garantie dat u mee kunt rijden. Als u korter dan één uur van tevoren belt, is dat niet zeker. U wordt vanaf uw verblijfadres naar uw gewenste bestemming gebracht, als dit binnen het vervoersgebied valt.

Zorg ervoor dat u TWINTIG MINUTEN voor de afgesproken vertrektijd klaar staat. Bovendien raden wij u aan om meteen het tijdstip van uw terugreis af te spreken.

Om zoveel mogelijk ritten goed te combineren, kan het zijn dat u iets vroeger of iets later wordt opgehaald. U kunt maximaal TWINTIG minuten later dan de door u opgegeven tijd worden opgehaald. Uiteraard kunt u ruim van tevoren aangeven dat u regelmatig op een vaste dag en op een vast tijdstip reist.

Meer weten over lokaal vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info
Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxicentrale Heerenveen.

Meer info