Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Instellingen vervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in instellingen vervoer

Deur tot deur vervoer naar en van een zorginstelling kunt u geheel aan Taxicentrale Heerenveen overlaten. Instellingenvervoer, ook wel AWBZ-vervoer genoemd, vergt sympathie, geduld en bekwaamheid. Eigenschappen waarover onze chauffeurs stuk voor stuk beschikken.

De taxibusjes, minibussen en rolstoelbussen van Taxicentrale Heerenveen zijn volledig uitgerust voor personen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Zo beschikken onze voertuigen over een extra treeplankje, een liftsysteem en een modern vastzetsysteem voor rolstoelen.

Passagiers van Taxicentrale Heerenveen die van en naar een zorginstelling vervoerd worden, voelen zich daarom op hun gemak en veilig. Zowel in de bus als in het verkeer.

Correct instellingen vervoer

Minstens zo belangrijk bij instellingenvervoer is voorspelbaarheid, rust en regelmaat. Daarom staan de chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen voorafgaand en tijdens het vervoer, via de hightech boordcomputer, in nauw contact met de centrale of de instellingen.

Eventuele wijzigingen tijdens de route lossen onze planners flexibel en efficiƫnt op. Zonder belasting van de passagier en volkomen inzichtelijk voor onze opdrachtgever.

Taxicentrale Heerenveen, professioneel verzorgd instellingenvervoer

Meer weten over instellingen vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info