Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

Horecavervoer

Naast persoonlijk vervoer, directie- en zakelijk vervoer en groepsvervoer biedt Taxicentrale Heerenveen ook vervoersdiensten speciaal voor de horeca. Wij hebben goede relaties met diverse horecagelegenheden in Heerenveen en omstreken.

Na een overheerlijk diner in een restaurant of een gezellig avondje stappen is het wel zo prettig als u zich niet druk hoeft te maken om hoe u thuis komt. Laat u daarom door Taxicentrale Heerenveen vervoeren!

Wij zorgen ervoor dat u netjes op uw plaats van bestemming wordt afgezet. Uiteraard tegen de laagste tarieven! Taxicentrale Heerenveen is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0513 203 333

Meer weten over horeca vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Lokaal vervoer

Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg.U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken.

Meer info
Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxicentrale Heerenveen.

Meer info