Stichting TX-Keur Stichting TX-Keur

BSO/NSO vervoer

Taxicentrale Heerenveen, professionals in BSO/NSO vervoer

Soms ligt de buitenschoolse of naschoolse opvang niet in de buurt van de school of het huis van de leerling. In dat geval is deur tot deur vervoer van en naar de BSO en NSO door Taxicentrale Heerenveen een uitstekende keuze. Wij houden rekening met de behoeftes van het kind en streven er bij iedere rit naar de wacht- en reistijd tot een minimum te beperken. Onze chauffeurs zijn bekwame rijders en hebben in veel gevallen zelf kinderen. Ze begrijpen dat het ene kind meer uitkijkt naar de buitenschoolse opvang dan het andere en spelen hier goed op in. Rijden er nieuwe kinderen mee dan houdt onze chauffeur daar rekening mee.

Veilig vervoer naar BSO/NSO

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van het kind boven alles gaat. Voor aanvang van iedere rit controleren de chauffeurs van Taxicentrale Heerenveen of de kinderen op de juiste wijze in de gordels zitten. In samenspraak met ouders, verzorgers en begeleiders verzorgt Taxicentrale Heerenveen veilig vervoer van en naar de BSO en NSO.

Taxicentrale Heerenveen, buitengewoon vervoer naar de buitenschoolse opvang

Meer weten over BSO/NSO vervoer bij Taxicentrale Heerenveen? Neem contact met ons op.

Taxicentrale Heerenveen is ook beschikbaar voor:

Lokaal vervoer

Lokaal vervoer

Betaalbaar vervoer voor IEDEREEN.Voordelig door Heerenveen is een mix van openbaar vervoer en een taxi vervoer in Heerenveen. Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van Taxi vervoer in Heerenveen.

Meer info
luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer naar de luchthaven?Wij bieden u de eenvoudigste manier om de diverse luchthavens in Nederland en het buitenland te bereiken. Dit doen wij vanuit geheel Noord Nederland.

Meer info
PGB vervoer

PGB vervoer

Maakt u in verband met uw zorg vervoerskosten, dan kunt u deze wellicht vanuit het PGB betalen.Taxicentrale Heerenveen kan u hierbij van dienst zijn.

Meer info
Regio Taxi

Regio Taxi

Voordelig reizen met de taxi binnen Friesland?Maak dan gebruik van het vervoer van Regiovervoer Friesland. Vervoer van deur tot deur, tegen een laag tarief.

Meer info